Välkommen att spela tennis på vår fina tennisbana. Vi planerar att öppna banan till mitten av maj. Håll koll på hemsidan. Där kommer vi meddela när banan är spelklar.

Inför spel

Tänk på att fylla i alla uppgifter på bokningsschemat som finns vid banan. Alla som spelat förra året och skrivit sina uppgifter har fått en siffra (Nr.) att använda vid bokningen. Observera att det kan vara en annan siffra än den som du hade förra året.

Om du är ny spelare, så fyller du i dina uppgifter på schemat ”Bokning av löstider 2022”. Välj första lediga nummer, fyll i nödvändiga uppgifter, och använd sedan den siffran vid bokning av tider under hela säsongen.

Tennis 

Tennisskolan 2022

Tennisskolan planeras som vanligt till veckan efter midsommar, mellan den 27 juni och 1 juli. Intresset är fortsatt mycket stort och jag har redan fått in en hel del anmälningar. Inga förkunskaper krävs och kostnaden ligger kvar på 600kr per barn. Vi har 32 platser och anmälan sker direkt till mig via email nedan. Inkludera gärna barnens ålder och eventuell tenniserfarenhet, vilket gör det enklare med gruppindelningen.

Vänliga hälsningar,

Oscar Skog,  Mobil: 070-266 39 68