Välkommen att spela tennis på vår fina tennisbana. Vi planerar att öppna banan till mitten av maj. Håll koll på hemsidan. Där kommer vi meddela när banan är spelklar.

Inför spel

Tänk på att fylla i alla uppgifter på bokningsschemat som finns vid banan. Alla som spelat förra året och skrivit sina uppgifter har fått en siffra (Nr.) att använda vid bokningen. Observera att det kan vara en annan siffra än den som du hade förra året.

Om du är ny spelare, så fyller du i dina uppgifter på schemat ”Bokning av löstider 2021”. Välj första lediga nummer, fyll i nödvändiga uppgifter, och använd sedan den siffran vid bokning av tider under hela säsongen.

Tennis 

Tennisskolan 2021

Tennisskolan planeras som vanligt till veckan efter midsommar, mellan den 28 juni och 2 juli. Det finns 28 platser, först till kvarn dock kommer vi att prioritera barn över vuxna. Inga förkunskaper krävs. Anmälan görs på hemsidan genom att fylla i samtliga uppgifter i formuläret (se nedan). Tennisskolans upprop är söndagen den 27/6 kl 18:00. Då genomförs gruppindelning samt schemaläggning för att få så jämna grupper som möjligt. Vi återkommer med mer detaljer när vi närmar oss. Vid frågor, kontakta Olof Cederholm, 0708448622

olof.cederholm@abgsc.se

 

Anmälan tennisskola barn

Namn *

Ålder *

E-post *

Telefon *

Har du spelat tennis förut, och i så fall ungefär hur mycket? *

Anmälan tennisskola vuxna

Namn *

E-post *

Telefon *

Har du spelat tennis förut, och i så fall ungefär hur mycket? *