Välkommen att spela tennis på vår fina tennisbana. Vi planerar att öppna banan till mitten av maj. Håll koll på hemsidan. Där kommer vi meddela när banan är spelklar.

Inför spel

Tänk på att fylla i alla uppgifter på bokningsschemat som finns vid banan. Alla som spelat förra året och skrivit sina uppgifter har fått en siffra (Nr.) att använda vid bokningen. Observera att det kan vara en annan siffra än den som du hade förra året.

Om du är ny spelare, så fyller du i dina uppgifter på schemat ”Bokning av löstider 2019”. Välj första lediga nummer, fyll i nödvändiga uppgifter, och använd sedan den siffran vid bokning av tider under hela säsongen.

Tennis 

TENNISSKOLAN för ungdomar på Skarpö 2020

Veckan efter midsommar, vecka 26, 22-26/6 genomför vi även i år tennisskola för ungdomar mellan 6-14 år. Inga förkunskaper krävs. Anmälan görs på hemsidan genom att fylla i samtliga uppgifter i formuläret, senast 5 juni. I mån av plats kommer vi också att ha någon/några grupper för vuxna på tennisskolan 24-28/6. Inga förkunskaper krävs. Anmälan görs på hemsidan genom att fylla i samtliga uppgifter i formuläret, senast 16/6. Tränare blir även i år populära Svetlana Teterina och William Götlin. Vi kan ta emot maximalt 28 barn, och eftersom intresset föregående år var större än antalet platser fyller vi kursen efter anmälningsordning. Tennisskolans upprop är söndagen den 21/6 kl 18:00. Då genomförs gruppindelning samt schemaläggning för att få så jämna grupper som möjligt. Tennisskolan kostar 600 kr per barn (en timme per dag), och betalas via Swish i förväg (notera nyordning) senast 5 juni till 070-6465021, Torbjörn Magnusson och märks med barnets namn och orden ”tennisskola 2020”.

Anmälan tennisskola barn

Namn *

Ålder *

E-post *

Telefon *

Har du spelat tennis förut, och i så fall ungefär hur mycket? *

TENNISSKOLAN för vuxna på Skarpö 2020

I mån av plats kommer vi också att ha någon/några grupper för vuxna på tennisskolan 24-28/6. Inga förkunskaper krävs. Anmälan görs på hemsidan genom att fylla i samtliga uppgifter i formuläret, senast 16/6. Eftersom intresset föregående år var större än antalet platser fyller vi kursen efter anmälningsordning, och barn prioriteras före vuxna. Tränare blir även i år populära Svetlana Teterina och William Götlin. Tennisskolans upprop är söndagen den 23/6 kl 18:00. Då genomförs gruppindelning samt schemaläggning för att få så jämna grupper som möjligt. Tennisskolan kostar 700 kr per vuxen (en timme per dag), och betalas via Swish vid uppropet.

Anmälan tennisskola vuxna

Namn *

E-post *

Telefon *

Har du spelat tennis förut, och i så fall ungefär hur mycket? *